CAT |

“Que bueno que volviste” Juani Marcos

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Juani Marcos vestirà la samarreta de l’ICG Força Lleida aquesta temporada després que el club hagi tancat l’acord de cessió amb el FC Barcelona. El jugador argentí, amb nacionalitat italiana, tornarà a jugar a l’equip de la Terra Ferma després de complir una gran temporada 2021-2022. Força Lleida i Barça van arribar a un principi d’acord el passat 22 de juliol que fins avui no s’ha segellat oficialment.

Recordem que el jugador de 22 anys va arribar al club lleidatà a principis de setembre de 2021, però per motius burocràtics amb el seu passaport italià aliens al club, no va poder debutar fins al mes de gener de 2022.

La temporada 2021-2022, Juani Marcos va ser un dels jugadors més destacats a l’equip. Va jugar 19 partits de Lliga Regular LEB Or i 6 de fase d’ascens (Play-off i Final Four). D’aquests 25 partits disputats, va jugar una mitja per partit de 26:28 minuts, fent 10.8 punts, 44.3% d’efectivitat en tirs de dos, 35.6% en triples, 83.1% en tirs lliures i 10.1 de valoració.

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado ha destacat que el jugador va realitzar una gran temporada l’any passat i que “per les seves qualitats tècniques, físiques, joventut i coneixement de l’equip té encara marge de creixement important”. Prado també ha destacat, amb satisfacció, que el jugador coneix perfectament el club i la idea de joc.

Joaquín Prado sobre la continuïtat de Juani Marcos a l’ICG Força Lleida.

DADES DEL JUGADOR

Nom i Cognoms: Juan Ignacio Marcos

Dia i lloc de naixement: 6 de juliol de 2000. Rosario (Argentina)

Posició: Base

Alçada: 1,90 m

*Cedit pel FC Barcelona. Nacionalitat italiana.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut