CAT |

Puig: DEFENSAR LES SEVES JUGADORES IMPORTANTS SERÀ LA CLAU DEL PARTIT

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Albert Puig en el prèvia del partit destaca la importància d’aquest explicant que la victòria en aquest partit no ens donaria la salvació definitiva, matemàtica,  però si moralment. Considera que aconseguir la permanència a 6 jornades per la finalització de la fase regular seria un gran èxit per l’equip.

Però l’equip visitant vindrà disposat a presentar una forta lluita pel resultat final, doncs comparteix els mateixos objectius i també donant molta importància al partit. L’ARANGUREN malgrat trobar-se en la part baixa de la classificació, porta una trajectòria ascendent en les darreres jornades aconseguint victòries importants i folgades, contra equips de la part baixa i mitjana de la classificació. En la darrera jornada ha guanyat a Bàsquet Almeda per 27 punts.

Aquests resultats són producte dels reforços que han anat incorporant progressivament a l’equip. Ofensivament estan liderades per Rojo, Liñeira i Langhi. Puig ha posat l’èmfasi en la capacitat de frenar aquestes jugadores com a aspecte clau per a la consecució de la victòria.

L’ELITE SPORT CB LLEIDA, compta encara amb l’important baixa de Judit Boladeres, la qual cosa resta a l’equip consistència defensiva, l’equip haurà de redoblar esforços de les jugadores interiors per suplir aquesta baixa.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut