CAT |

Miguel González, de bordeus un any més.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i Baskonia hem tancat un acord per a la continuïtat de Miguel González a l’equip lleidatà en qualitat de cedit. Així doncs, l’aler val·lisoletà vestirà la samarreta de l’ICG Força Lleida la temporada 2022-2023.

La temporada passada, González va ser l’únic jugador de l’ICG Força Lleida en jugar tots els partits oficials: 34 de lliga regular i 6 de fase d’ascens a l’ACB. Durant els 40 partits de competició, l’aler va jugar una mitja de 26:39 minuts, 7.5 punts per partit, 49.1% d’efectivitat en tirs de dos, 31.8% en triples, 71.9% en tirs lliures, 4.3 rebots per partit i una mitja de 7.7 de valoració.

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado confessa que la continuïtat de Miguel González era quelcom que es desitjava des que va finalitzar la temporada 2021-2022. Prado destaca que “Miguel ve d’una temporada amb una grandíssima aportació i d’una enorme solidesa en el joc exterior”. El director esportiu també ressalta que “González ens dona un gran treball defensiu i una gran amenaça en el tir exterior, a més d’una gran capacitat de joc tant ofensiu com defensiu”. Prado també assenyala que el jove jugador coneix el joc de l’equip i que té gran capacitat de lectura. “La pròxima temporada, l’aportació de Miguel serà molt més gran”, apunta Prado.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida parla sobre la continuïtat de Miguel González una temporada més.

DADES DEL JUGADOR

Nom i Cognoms: Miguel González Burgos

Dia i lloc de naixement: 20 de març de 1999. Valladolid.

Posició: Aler

Alçada: 2.02 m

*Cedit pel Baskonia

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut