CAT |

Prèvia Play-off. Eliminatòria igualadíssima a Valladolid

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Ja tenim el play-off aquí. L’ICG Força Lleida posa rumb a Valladolid per a disputar els dos primers partits de l’eliminatòria al Polideportivo de Pisuerga, un pavelló on els val·lisoletans es fan forts i defensen el seu feu amb dents i ungles.

L’ICG Força Lleida buscarà una victòria a domicili, que els serviria per arribar a Lleida amb dos partits per endavant al fortí Lleida. Gerard Encuentra ho deia en roda de premsa. “Estem motivats, amb moltes ganes i que això no s’acabi”. L’equip arriba bé físicament i mentalment i, com diu el coach, la clau del partit passa per “fer bé el que depèn de nosaltres. Valladolid només ha perdut a casa davant Andorra”. Està clar que jugar fora condiciona, però “hem d’anar amb la mentalitat que és un repte difícil, però que podem!”.

Malgrat que l’equip juga dos partits seguits fora de casa (demà dijous i dissabte) l’ICG Força Lleida està enfocat amb el partit de dijous. “El nivell defensiu de Valladolid és molt dur, juguen al límit de la falta constantment. El bàsquet és així. Serà un partit difícil davant un equip amb un gran entrenador”. Quant a les habilitats del rival, Encuentra en destaca les transicions ràpides, la fortalesa en el rebot i l’encert. “Quan colpegin, hem d’aguantar el cop i respondre, no desquiciar-se”, diu el tècnic.

Álex Urtasun i Vasilije Vucetic també han atès als mitjans abans de sortir cap a Valladolid.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut