CAT |

PREVIA J20. “En aquesta lliga qualsevol pot guanyar a qualsevol. Juaristi també va guanyar a Estudiantes”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Sense gaire temps per pensar-ho després del partit que l’equip va juga dimecres a Alacant, l’ICG Força Lleida juga diumenge a l’Espai Fruita Barris Nord el partit corresponent a la jornada 20 de la LEB Or. Ens visita el Juaristi, l’equip d’Azpeitia que tot i estar en zona de descens (16è) és un dels tres equips amb millor dinàmica en l’actualitat juntament amb Castelló i Alacant (+3).

L’entrenador lleidatà Gerard Encuentra afirma que, tot i el poc marge d’entrenament, l’equip ha fet una bona feina per a preparar el partit i alaba els seus companys d’staff per la tasca diària que fan, tant en preparació dels entrenaments com en la feina física. “Hem completat una sessió d’entrenament molt bona i en aquesta línia és en la que treballa l’equip”, ha comentat.

Encuentra ha manifestat que “en aquesta lliga qualsevol pot guanyar a qualsevol. Juaristi va apallissar a l’Estudiantes, per dir-ho d’alguna manera”, destaca l’entrenador qui diu que l’equip s’ha de centrar en el que sap fer bé, en ser forts en defensa i estar correctament els 40 minuts, ja que un petit detall pot canviar el rumb de l’encontre.

El coach ha aprofitat la roda de premsa per fer una crida a l’afició. “Serà un partit complicat i esperem que pugui venir molta gent com els altres partits i que ens donin un impuls i que ens estan ajudant molt a ser forts a casa”, afirma.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut