CAT |

Prèvia J9. “Granada és una pista calenta i guanyar seria un punt d’autoestima”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Amb el cap posat en el partit davant el Coviran Granada, l’entrenador de l’ICG Força Lleida atenia els mitjans de comunicació per parlar de la situació actual de l’equip i del rival de dissabte.

Gerard Encuentra considera que el Coviran Granada és un equip difícil, que mira amunt i que jugar al Palacio Municipal de los Deportes de Granada és complicat. “És una pista calenta”, ha manifestat el coach lleidatà. Amb els peus a terra, un lema que no vol oblidar Gerard Encuentra, creu que l’equip està en un bon moment de forma, amb gairebé tota la plantilla preparada a excepció de Juani Marcos, de qui encara s’espera que arribi el passaport. Així i tot, l’equip arriba en condicions òptimes per afrontar un partit que “si guanyem seria un punt d’autoestima”, remarca Encuentra. L’entrenador també ha reconegut que Coviran Granada té jugadors amb molt nivell i talent i que no serà fàcil.

A la prèvia també hi ha intervingut el jugador de l’ICG Força Lleida Miguel González. “Hem de seguir amb el ritme de joc i competició que portem fins ara”, ha afirmat. González ha destacat del Granada que és un equip molt fort. “Hem de fer el nostre treball, competir els 40 minuts. Hem demostrat que contra grans equips hem competit i fins i tot guanyat”, ha sentenciat el jugador val·lisoletà.

Ja disponible el vídeo de la prèvia.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut