CAT |

Prèvia J9. “Gipuzkoa té molt clar per on ha de moure la pilota”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Focalitzats en el partit de divendres davant Gipuzkoa, Gerard Encuentra parla davant els mitjans de comunicació sobre com està l’equip i com afronta el partit davant un rival que ja avisa que “és molt perillós”. Encuentra destaca en Gipuzkoa la renovació de set peces clau de l’any passat, així com la incorporació de quatre jugadors d’altíssim nivell. “És un equip que té molt clar per on ha de moure la pilota”, afirma l’entrenador.

D’altra banda, el tècnic lleidatà informa que hi ha jugadors de l’ICG Força Lleida tocats. “Juani va patir un esquinç ahir a l’entrenament, Fabio ha estat amb grip i Jaume es ressent del turmell”, diu l’entrenador, qui a més afegeix que no forçarà la màquina ni es correrà cap risc amb aquests jugadors. “La temporada és molt llarga”, subratlla Encuentra, qui fa menció de jugadors vinculats com Àlex Codoñer, base a l’Alpicat en dinàmica també de l’ICG Força Lleida.

Encuentra conclou que “més que pensar en Gipuzkoa penso en nosaltres i millorar punts com el rebot”. A més, fa menció de l’afició i del fet que amb la grada del pavelló animant, l’equip és més fort.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut