Avui dijous 14 ha tingut en el Barris Nord la roda de premsa de la prèvia amb l’entrenador Jorge Serna sobre el partit de la Jornada 9 que es disputarà a Granada el dissabte a les 18:30h el conjunt lleidatà.

En ella, primer s’ha fet balanç del partit contra Càceres de la Jornada 8 en el qual el ICG Força Lleida li va faltar intensitat en el joc veient com els jugadors s’anaven desmotivant al no entrar els tirs a les canastres.

Per això, Jorge Serna ha estat treballant la motivació des de l’inici de la setmana: “He fallat, he fallat, he fallat… i entren en un bucle que acaben en una baixada. Cal acceptar la fallada i anar per la següent pilota, cal fer canvi mental”. Sobre l’entrenament físic, l’equip també ha destacat que s’ha millorat en el pla defensiu i millorat en la fluïdesa en l’ofensiu, s’ha de passar la pilota al company i fer-la moure.

Sobre el Coviran Granada ha comentat que és un equip molt estable, dels millors de la lliga amb un objectiu a mitjà termini d’ACB, amb 10 nacionals i 2 estrangers. “L’any passat amb tot nacionals funcionava perfectament en harmonia l’equip, una vegada que els 2 de fora s’adaptin seran equip molt fort, tenen capacitat per a grans rendiments, nosaltres l’any passat a la seva casa va ser el nostre primer gran mal partit”.

Sobre Pa Mor Diene ha anunciat que sofreix una lesió en el Soleo que estarà apartat de l’equip durant 3-4 setmanes però que comptarà amb tota la demés plantilla