CAT |

Prèvia J9 | Covirán Granada vs ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui dijous 14 ha tingut en el Barris Nord la roda de premsa de la prèvia amb l’entrenador Jorge Serna sobre el partit de la Jornada 9 que es disputarà a Granada el dissabte a les 18:30h el conjunt lleidatà.

En ella, primer s’ha fet balanç del partit contra Càceres de la Jornada 8 en el qual el ICG Força Lleida li va faltar intensitat en el joc veient com els jugadors s’anaven desmotivant al no entrar els tirs a les canastres.

Per això, Jorge Serna ha estat treballant la motivació des de l’inici de la setmana: “He fallat, he fallat, he fallat… i entren en un bucle que acaben en una baixada. Cal acceptar la fallada i anar per la següent pilota, cal fer canvi mental”. Sobre l’entrenament físic, l’equip també ha destacat que s’ha millorat en el pla defensiu i millorat en la fluïdesa en l’ofensiu, s’ha de passar la pilota al company i fer-la moure.

Sobre el Coviran Granada ha comentat que és un equip molt estable, dels millors de la lliga amb un objectiu a mitjà termini d’ACB, amb 10 nacionals i 2 estrangers. “L’any passat amb tot nacionals funcionava perfectament en harmonia l’equip, una vegada que els 2 de fora s’adaptin seran equip molt fort, tenen capacitat per a grans rendiments, nosaltres l’any passat a la seva casa va ser el nostre primer gran mal partit”.

Sobre Pa Mor Diene ha anunciat que sofreix una lesió en el Soleo que estarà apartat de l’equip durant 3-4 setmanes però que comptarà amb tota la demés plantilla

https://www.youtube.com/watch?v=D4Bg7eEXCAY&feature=youtu.be

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut