CAT |

Prèvia J8. “Ens espera un partit complicat… però juguem a casa!”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Valladolid és el pròxim rival de l’ICG força Lleida. Aquest diumenge, 14 de novembre a les 12:30 h ambdós equips s’enfronten al pavelló Espai – Fruita Barris Nord en el partit corresponent a la Jornada 8 de la LEB Or.

Tot i el lleuger avantatge lleidatà en la classificació (amb una victòria més que els val·lisoletà), Gerard Encuentra destaca en la prèvia del partit que Valladolid és un equip de molt nivell i que els tenen cert respecte. “Però també ens hem de respectar a nosaltres”. Encuentra assegura que està content amb la feina feta i es mostra satisfet amb els entrenaments. “Els rols de l’equip tothom els té molt clars i tots anem a una i ens alegrem pel nostre company”. Respecte al Valladolid, afirma que és un equip amb bona dinàmica que ha guanyat els dos últims partits.

Encuentra també ha respost preguntes sobre l’arribada de Shaquille a l’equip. Com ja va comentar quan es va oficialitzar l’arribada del pivot bahamià, és un jugador diferent que es complementa perfectament amb Badji i Massine Fall. “Podria jugar diumenge”, ha afirmat Encuentra, tot i que ha comentat que porta només un entrenament d’equip i encara necessita rodatge i tornar a estar 100% en forma. “Ha entrat molt bé al grup, bones sensacions” ha remarcat.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut