CAT |

PRÈVIA J7| CBC Valladolid vs ICB Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui dia 31 d’octubre s’ha realitzat la prèvia del partit que es disputarà el diumenge 3 a les 19h a Valladolid de la Jornada 7 de la lliga Leb Or. Jorge Serna ha destacat el poc temps de preparació per a estudiar al rival, i que se centrarà bàsicament en els entrenos a millorar l’equip.

“Em preocupa com arribarà físicament els jugadors a la trobada, sobretot els 5”. L’entrenador remarca l´accent en l’estat físic dels pivots, ja que les rotacions han estat excessives per a diversos dels jugadors, però que en aquest trobada ja podrà comptar amb uns minuts amb Ablaye.

Ha destacat també la volta de Fernando Sierra en el match anterior contra HLA Alicante, i la bona aportació que va donar en l’equip després de la mitja part.

També ha comentat la igualtat en la qual s’està disputant aquesta mateixa lliga LEB Or, on no es pot menysprear cap equip: “En les 3 victòries que hem tingut, els altres equips tenien opcions de guanyar-nos, i en els 2 partits que hem perdut, teníem opcions de victòries, aquí les ximpleries les justes, tots els equips són bons”

El pròxim partit CBC Valladolid es disputarà aquest diumenge dia 3 a les 19h, es podrà seguir per Ràdio UA1

Podeu veure la prèvia en el següent enllaç:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut