CAT |

Prèvia J6: “El partit davant l’Almansa serà un partit duríssim”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gerard Encuentra ha comparegut davant els mitjans de comunicació per parlar de com arriba l’equip per al partit de demà davant el CB Almansa (dv., 5 de novembre a les 21 h al Pavelló Espai Fruita – Barris Nord) i de quin rival els espera.

El lleidatà remarca novament la importància de tenir els peus a terra tot i la bona dinàmica de l’equip (4/5 en victòries i consecutives). “Hem de seguir amb la línia que portàvem i sobretot millorar en aspectes defensius, un aspecte en què el cos tècnic està molt centrat”. Encuentra ha remarcat que els jugadors que té són bons i que l’èxit que s’està tenint és gràcies a ells, al seu treball, esforç i implicació. “L’èxit d’aquest bon inici és tot d’ells”.

D’altra banda, el CB Almansa ha guanyat els seus dos últims partits fora de casa. “El seu estil de joc és incòmode, molt talent i amenaça a la línia de tres punts”.

El coach ha volgut deixar constància que l’afició és vital. “El partit davant el Prat, sense l’afició no l’haguéssim tret i demà esperem que l’Espai Fruita sigui una olla a pressió per l’Almansa i que en els moments que anem més curts d’energia, l’afició ens doni l’impuls per a seguir competint”

Com a apunt, Gerard Ancuentra no podrà comptar ni amb Shaquille Cleare ni amb Juani Marcos per motius personals i burocràtics respectivament.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut