CAT |

Previa J32. A segellar la tercera plaça

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí, l’equip posa rumb a Oviedo on juga demà a les 19 h un partit clau per tancar al 100% la seva condició d’equip amb el factor pista a favor per al play-off d’ascens.

Seran baixes segures Ignacio Rosa, David Cuéllar i Ibou Badji, els quals no han pogut entrar en dinàmica d’entrenament, tampoc, aquesta setmana. El tècnic Gerard Encuentra recupera Michael Carrera després de complir un partit de sanció imposada per la Federación Española de Baloncesto.

Amb la satisfacció que la feina de classificar-se per al play-off està feta, l’ICG Força Lleida busca segellar la tercera plaça, la millor posició de la història del Força Lleida, i això demana aconseguir una victòria dels tres partits que queden (Oviedo, Palma i Melilla).

Sobre el rival d’aquest dissabte, Encuentra destaca que Oviedo també s’hi juga molt i que estan entrenats per un molt bon tècnic, Natxo Lezkano. “M’agrada molt l’estil de joc que tenen”, diu Encuentra. “Per a nosaltres també és un repte per veure quin nivell tenim per encarar les fases d’ascens. És una prova de foc”.

La prèvia completa ja disponible.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut