CAT |

Prèvia J31. “Girona està en un gran nivell de forma”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gerard Encuentra atenia els mitjans de comunicació aquest matí abans del viatge de diumenge a Girona amb els deures fets un cop ja classificats per al play-off.

L’equip afrontarà el partit amb diversesbaixes. D’entrada, la ja coneguda d’Ignacio Rosa que va patir una luxació al colze esquerre durant el partit davant Palència i que el tindrà aturat durant un mes. D’altra banda, la de Michael Carrera després que la Federación Española de Baloncesto comuniqués ahir al club que sancionava el jugador durant 1 partit per una falta lleu en el darrer partit a casa davant l’equip palentí. En aquest aspecte, el coach ha preferit no pronunciar-se “perquè si no m’acabaran sancionant a mi”. I són dubte Ibou Badji i David Cuéllar, els quals arrosseguen algunes molèsties. “Faltaran jugadors importants i entre tots els haurem de suplir”, diu Encuentra en una roda de premsa on reconeix que “anem bastant tocats en aquest partit, però anirem amb la mentalitat de ser un equip lluitador i competir fins al final”.

El tècnic lleidatà destaca que “Girona està en un gran nivell de forma i està sent el millor equip de la segona volta”, però també diu que l’equip viatjarà sense cap mena de pressió. Encuentra destaca la qualitat del rival, no només focalitzada amb Marc Gasol sinó amb tota la plantilla.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut