CAT |

Prèvia J31. “El de Palència és el partit de la jornada”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida s’enfronta demà divendres a “l’equip que millor juga a bàsquet de la lliga”. Aquestes han estat les paraules de l’entrenador Gerard Encuentra abans de rebre a l’Espai Fruita Barris Nord al segon classificat de la LEB Or, el Zunder Palència.

Encuentra destaca que l’encontre és un gran duel entre dos equips que juguen bé a bàsquet i que lluitaran pels seus respectius objectiu. D’una banda, un ICG Força Lleida enfocat a assegurar matemàticament el play-off i el factor pista, i de l’altra un Palència que vol continuar tenint opcions a l’ascens directe. “Palència ha fet una temporada excepcional, competint de tu a tu a l’Andorra”, diu Encuentra en roda de premsa al partit. “Guanyar ens donaria confiança. Hem d’estar bé en defensa, en el rebot, en l’encert, en les passades de pilota i en llegir situacions de joc.

Davant aquest tram final de temporada, Encuentra confessa que no arriba amb les condicions òptimes que esperava arribar, a causa de les situacions que s’han viscut aquesta campanya, però remarca que és, com a mínim, la segona millor temporada del club. “Espero que es valori”, puntualitza l’entrenador.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut