CAT |

Prèvia J30. “Palència és una de les millors defenses de la lliga”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou partit a l’Espai Fruita Barris Nord entre dos equips que lluiten per mantenir el factor pista favorable. L’ICG Força Lleida, tercer classificat, rep divendres 22 d’abril a les 21 h al Palència, quart a la lliga LEB Or. Els de Gerard Encuentra tenen en aquest encontre l’oportunitat de refermar-se com a candidat a cap de sèrie i posar terra pel mig amb els de Palència, que actualment estan a dues victòries dels de la Terra Ferma. El partit de la primera volta va acabar amb un 62-63 favorable als de bordeus gràcies a la cistella d’Albert Lafuente sobre la botzina final de partit. Aquest avarage favorable per la mínima i la posició dels dos equips a la classificació de la LEB Or fan, sens dubte, que el partit de divendres es converteixi en un autèntic espectacle a no perdre’s.

El tècnic lleidatà assegura que toca passar pàgina del partit a Huesca i que tenen el cap en el complicat repte que tenen demà davant Palència. “El rival és molt potent i haurem de jugar molt bé durant molts minuts”. A més recorda que històricament és un partit molt dur.

Respecte al joc, Encuentra no dubta en afirmar que la defensa és l’aspecte clau per al partit i el que s’ha de millorar. “Hem de millorar molt en el balanç defensiu, en la defensa en l’1 contra 1, en el bloqueig directe, en tancar bé el rebot…”. A més, avisa que el rival té una de les millors defenses de la lliga.

Gerard Encuentra també ha volgut fer una crida a l’afició, demanant a tothom que vingui al pavelló a animar a l’equip. “De moment no he anat a cap pista més calenta que la del Força Lleida”, manifesta el coach, destacant de la importància que la gent vingui, que faci de l’Espai Fruita Barris Nord una caldera perquè “som molt més perillosos”.

Paraules també en referència a la roda de premsa que va oferir ahir el president del club Albert Aliaga. El tècnic subscriu 100% tot el que va dir el president. “Va quedar molt clar tot el que va dir”, diu sense dubtar l’entrenador. “Ens va defensar a nosaltres i li agraïm. Ara nosaltres a pensar en el partit de demà”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut