CAT |

Prèvia J3. “Melilla té un equip jove i renovat. Ràpid, alegre i d’idees clares”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida juga diumenge, 16 d’octubre a l’Espai Fruita Barris Nord (12:30 h) davant el Club Melilla Baloncesto. Els de Gerard Encuentra buscaran la tercera victòria de la temporada, tot i que tocant de peus a terra. “La lliga és duríssima i hi ha resultats estranys”. Encuentra assegura que no són favorits a res i que Melilla arriba amb “un equip jove i renovat. Ràpid, alegre i d’idees clares de joc”. L’entrenador avisa que guanyar costa “i jugant com fins ara, serem capaços de competir davant qualsevol rival”. A més, el tècnic fa menció a la còmoda victòria de Melilla aquest dimecres a casa davant Iraurgi.

Gerard Encuentra considera que l’equip té moments molt bons de solidesa, que part de l’èxit passa per la defensa i que els jugadors se senten còmodes a l’estil de joc. També afegeix que Urtasun “ha pillat de pressa els conceptes, té molta experiència i tots l’ajuden perquè s’acobli ràpidament. A banda que ell es deixa ajudar”.

Quant a les baixes pel partit, l’equip no podrà comptar amb Jaume Lobo després de patir un esquinç al turmell dret. La resta de jugadors estan disponibles.

Ja disponible la prèvia completa

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut