CAT |

Prèvia J27. “El partit davant TAU Castelló és dels més importants de la temporada”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Sense quasi temps per a recuperar-se del partit de dissabte a Donosti i preparar el partit de demà davant Castelló, l’ICG Força Lleida encara una nova jornada de la LEB Or a casa. Demà dimecres, 5 d’abril a les 20:30 rebem l’equip castellonenc a l’Espai Fruita Barris Nord.

Gerard Encuentra ha atès aquest matí als mitjans de comunicació per a parlar del nou test i repte que suposa el partit davant TAU Castelló, un encontre on el rival arriba sense pressió. “És un dels partits clau per consolidar el play-off, juntament amb el de Cantàbria de diumenge”, afirma Encuentra. Preocupa l’assistència que pugui haver-hi al pavelló, ja que gairebé a la mateixa hora es juga el clàssic Barça-Madrid de copa. “Hi ha el clàssic, volem que la gent vingui al pavelló. Ens fa cosa que hi hagi poca assistència. Ja veuran la segona part del clàssic!”, destaca l’entrenador.

A banda de la contra-programació esportiva, el tècnic lleidatà ressalta en el rival el seu estat físic amb jugadors que juguen de quatres i poden fer-ho de cinc. “Castelló té molt recurs de joc ofensiu, són bons en l’u contra u i en el rebot”, subratlla.

Pel que fa a l’estat dels jugadors, Rafa Villar és l’única baixa de l’equip que, tal com es va comunicar oficialment, pateix un esquinç de grau dos al turmell dret i la seva tornada a pista dependrà de l’evolució de la recuperació.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut