CAT |

Prèvia J26. “Gipuzkoa competeix absolutament tots els partits”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou partit a domicili de l’ICG Força Lleida a una pista complicada, la del Gipuzkoa. L’equip de Gerard Encuentra viatja a Donosti per sumar una victòria que donaria un gran pas per a la certificació del play-off.

El tècnic lleidatà es mostra molt satisfet amb la seva plantilla i l’adaptació dels nouvinguts Rubén López de la Torre i Marko Bakovic. “”Rubén ja coneixia la LEB, Marko ara s’hi ha trobat, amb un joc més ràpid”, diu Encuentra que, malgrat aquest canvi d’estil basquetbolístic assegura que Bakovic és molt intel·ligent i està agafant els sistemes molt de pressa. Amb la plantilla ja definitiva, l’entrenador lleidatà apunta que ha quedat un equip molt equilibrat, amb jugadors que aporten i sumen i que tot és fruit de la paciència i no anar amb presses a l’hora de fitxar. “Arriba el tram final per jugar coses xules i amb els jugadors en bon estat de forma”, diu el tècnic.

Sobre el rival de dissabte, l’entrenador apunta que “Gipuzkoa és un equip molt ben treballat, que juguen ràpid, sense por a llençar de tres, amb jugadors que han tocat l’ACB i que competeixen absolutament tots els partits”. Encuentra personalitza en Jaworski com a jugador diferencial. “És un anotador que si té el dia ens pot fer mal i tenen altres jugadors que complementen molt bé”, afegeix.

L’únic dubte per a l’equip és Rafa Villar, qui té un petit esquinç al turmell i està a l’espera de proves i resultats mèdics.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut