CAT |

Prèvia J25 | Cáceres Patrimonio de la Humanidad – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Començava la prèvia del partit corresponent a la jornada 25 de la lliga Leb Or, en mig de la polèmica del COVID-19 i la normativa de jugar a porta tancada. El partit es disputa divendres a les 21:00 h a Càceres.

Les primeres preguntes i el llarg de la roda de premsa feien referència al COVID-19, i a la notícia de jugar a porta tancada com a mínim les dues pròximes jornades de lliga. Gustavo molt crític amb el tema responia que la salut és el primer i que s’hauria de suspendre la lliga aquestes dues jornades o ajornar-les. Ja que el fet de jugar sense gent influeix en ambient, econòmic, etc.

A més comentava que aquesta setmana els toca a ells anar a Càceres, però, setmana que ve hauran de jugar ells contra el Granada a un Barris Nord sense una ànima. Seguia la roda de premsa pel mateix tema, i Gustavo comentava que s’han de seguir els protocols que es manin i que el que no té sentit és fer els actes a porta tancada i deixar obertes discoteques, pubs, bars, restaurants.

“Yo nose donde está el contagio”

També remarcava que està disposat i tranquil d’anar a Càceres amb l’equip, però, que no sap si és el millor, ja que la seva opinió és una altra.

Corresponent al tema esportiu, li preguntaven pel rival, i feia esmena que han fet una temporada magnífica, ja que porten 14 victòries, que coneix a l’entrenador rival i a l’equip i magnifiquen molt les seves virtuts. Un equip amb molt de registres. També li preguntaven per l’estat d’ànim, i comentava que és fantàstic, ja que vénen d’entrenar bé, de guanyar al líder la setmana passada, i que mai se sap al bàsquet però anímicament es troben bé. Per acabar li preguntaven per l’estat de la plantilla, i comentava que Santa Ana estava a E.E.U.U per temes familiars personals i que aquesta jornada seria baixa.Molta sort i salut per l’equip a Càceres!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut