CAT |

Prèvia J24 | ICG Força Lleida – Carramimbre CBC Valladolid

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Roda de premsa corresponent al partit de la jornada 24 entre ICG Força Lleida i Carramimbre Valladolid, demà dia 6 de març a les 21:00h al Barris Nord.

Començaven preguntant sobre l’estat de la plantilla, on comentava el Gustavo Aranzana que estan tots preparats per demà. Però, Ablaye no entrenarà avui, perquè, ahir a l’entrenament va tenir unes molèsties, tot i això, demà estarà disponible al 100%. Tot seguit, preguntaven per Marc Martí, la falta de ritme era el motiu de la pregunta, Aranzana responia amb la falta de ritme, però, en l’àmbit físic està bé li falta una mica de “feeling” i dinàmica d’equip. Però, està capacitat per a donar frescor i les virtuts que té com a jugador a l’equip.La següent pregunta anava dirigida cap al líder el Valladolid (junt amb Gipuzkoa), l’equip ha estat elogiat per Gustavo, el qual apuntava que és líder per mèrits propis. A més, ha comentat que quan no estava d’entrenador anava a veure’ls i sap com treballen i la capacitat que tenen per generar joc i fer punts.

Gaudeixen d’una rotació llarga i competitiva i serà molt difícil derrotar-los, però no impossible.

Contestava també el Gustavo sobre que s’ha de fer per competir amb el líder, i es referia principalment a igualar-los amb treball físic (ja que són l’equip més físic de la lliga), i sobretot lluitar pel rebot ofensiu. També es referia a fer un partit de poca anotació com van fer a Alacant, amb el plus de no fallar tant com van fallar la setmana passada.

Un dels periodistes assistents comentava com ha estat el repte d’agafar l’equip. Gustavo responia de la següent manera:

“Estoy más feliz que una perdiz”.

D’aquesta manera l’entrenador ilerdià feia referència al poc temps que ha tingut per a treballar la dinàmica i la tàctica de l’equip. Però, està molt content i feliç de la mentalitat, l’esforç i les ganes que posen tots els jugadors. Remarcava que ell ja sabia al que venia al Força i que segueix encantat amb el repte.Per acabar, feia un al·legat per a la gent de Lleida, de fer del Barris Nord un fortí on poder agafar les sis possibles victòries que tenim amb els partits futurs que jugarem a casa. Ja que molts equips com el Valladolid fan de casa seva un mur, i aquest ha de ser el nostre objectiu, afició!Molta sort per demà contra el líder!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut