CAT |

Prèvia J23 |HLA Alicante vs ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Roda de premsa corresponent al partit de la jornada 23 entre HLA Alacant i el nostre ICG Força Lleida. Començaven preguntant sobre l’estat de la plantilla, on comentava el Gustavo Aranzana que estan tots preparats per demà. Però, durant la setmana han tingut complicacions als entrenaments ja que Shaquille estava amb la selecció nacional, Mbaye ha tingut alguna molèstia al seu genol operat, però, en general té tota la plantilla disponible per demà i amb ganes de fer front al partit.


Preguntaven els periodistes presents per com ha anat aquesta setmana de descans, a causa de les finestes FIBA. Ha comentat l’entrenador que molt bé independentment del que passi demà. Ja que estem parlant d’un rival que està en ratxa i a més juga a casa seva.
Gustavo comentava que s’espera un partit molt complicat, contra el 4t classificat. A més coneix l’entrenador de l’equip, Pedro Rivero, el qual ha remarcat que és un gran analitzador del joc i un molt bon entrenador.


Comentava les virtuts de l’equip alacantí l’Aranzana, i li preguntaven tot seguit com frenar-les:


“Ellos sufren en el rebote propio, tenemos que incidir en el rebote ofensivo. Y evitar que sea el partido un corre calles”.


A més comentava que a un partit d’alta anotació no tenien les de guanyar, per tant es preveu que el Lleida intenti tallar el ritme de partit i fer mal als defectes que poden tenir l’altre equip.


Ja al final de la roda de premsa li preguntaven sobre l’arribada d’un possible base. Gustavo comentava que queda un dia de mercat i és complicat. Donava a entendre que fins al final no està tot dit, però les possibilitats no són altes. Joaquín Prado, assessor esportiu del club, està totalment amb el tema, però comentava que no és fàcil.

‘última pregunta encaminava cap a l’objectiu de mantenir la categoria. Gustavo assegurava que té una plantilla capacitada per a fer-ho. Però, que només espera que no hi hagi lesions i inconvenients.
Molta sort demà a Alacant equip!

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut