CAT |

Prèvia J22 |ICG Força Lleida vs Chocolates Trapa Palencia

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui dijous dia 13 de febrer el nostre entrenador Gustavo Aranzana ha comparegut devant la premsa per la prèvia al partit que té aquest cap de setmana el Força Lleida a casa a Barris Nord contra el Chocolates Trapa Palencia. Partit que formarà part de la jornada 22, de la lliga Leb Or.

La roda de premsa ha començat amb preguntes referents a l’estat físic de l’equip. On s’ha comentat que Erik tenia unes petites molèsties a l’orella, però, s’espera que sigui alguna cosa puntual. Agustí Sans, el qual tenia unes molèsties a la mà, s’ha anat ha fet una placa per ha veure si pot existir algun tipus de lesió. I Marc Martí, el qual porta ja uns partits de baixa, ha començat aquesta setmana a tirar a cistella i setmana que ve s’espera que ja entreni amb els seus companys. Tot seguit Gustavo ha parlat sobre la cessió de Lafuente al C.B Clavijo, on espera que pugui agafa ritme i minuts a LEB Plata i l’any vinent poder rendir amb plenitud a LEB Oro, al jugador encara li queden dos anys de contracte amb l’equip.

Els periodistes de la sala han preguntat per les possibles ganes de revenja de l’equip pel fatídic triple de la victòria de Jasaitis a l’últim enfrontament entre els dos equips, el qual va fer que el Lleida no sumes una victòria important. Però, Gustavo s’ha desmarcat d’aquest concepte i simplement es centra en confirmar la millora i aconseguir la 3a victòria seguida de l’equip.

En referència al rival, Aranzana ha estat molt educat i respectuós, elogiant la capacitat ofensiva i la gran plantilla que tenen. Però, afirmant que si fan les coses bé poden obtenir la que seria la 3a victòria seguida de l’equip. Encara que ha fet inri en sortir molt connectats al partit, ja que les conseqüències de sortir desconnectat contra el Palencia poden ser molt dures.

Ja encarant les últimes preguntes, li preguntaven sobre les claus del partit, una d’aquestes segons Gustavo pot ser el rebot ofensiu de l’equip.
El final de la roda de premsa s’ha centrat amb el tema dels elogis cap a l’equip després d’aquesta ratxa de victòries. I l’entrenador ilerdenc es desmarcava d’aquestes:

“El cumplido siempre debilita, seguimos en el barro, pero los otros equipos ya nos miramos de otra manera”

Per acabar, ha parlat sobre l’estat de forma de Miquel Feliu, el qual és un líder al vestuari i a més està en un estat de forma molt positiu per a l’equip, jugadors així Aranzana remarcava que són molt importants per ha un equip. També ha donat un missatge cap a l’afició, la qual és molt important per ajudar a l’equip. Que vinguin, i gaudeixin.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut