CAT |

Prèvia J21 | Liberbank Oviedo Baloncesto – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Avui dijous dia de roda de premsa del nostre entrenador Gustavo Aranzana, prèvia al partit que té aquest cap de setmana el Força Lleida a casa del Liberbank Oviedo. Partit que formarà part de la jornada 21, dissabte a les 18:30 h.

Roda de premsa concisa de l’entrenador de l’equip lleidatà, basat amb tres factors importants per l’equip, evitar derrotes amb rivals directes, donar el cent per cent cada membre de la plantilla i ser conscients de cada partit és una final.

Gustavo ha començat comentant l’estat físic de Chapela, el qual potser baixa per aquest partit a causa de molèsties al turmell. Més concretament al taló d’Aquiles.

Ha comentat que l’equip està amb una dinàmica positiva després de la remuntada d’aquest passat cap de setmana contra el TAU Castelló. Incidint però, en què no ha de ser la metodologia de la victòria, ja que les remuntades poden acabar malament i no tenen sempre un final feliç.

Tot seguit també ha comentat que l’equip ha d’evitar l’error, fallar en partits que es poden guanyar i que ens allunyin de l’objectiu que té.

També hi ha hagut temps per lloar al rival, ja que ha comentat que l’Oviedo està baix en la classificació, però, a causa de les lesions i de la pressió que això provoca. Aranzana ha comentat que tenen un gran equip, i destaquen per una gran solidesa defensiva:

“És muy difícil hacerles puntos, és una pista muy complicada”.

Per acabar li han preguntat sobre l’adaptació de l’últim fixatge de l’equip, l’Eddy Polanco, després de dues setmanes amb la plantilla. Gustavo ha comentat el següent:

“Eddy jugo un partido muy bueno ofensivamente con 18 punots y eso nos ayudó mucho para poder ganarlo”.

També ha recalcat que ha de millorar defensivament, ja que té hàbits defensius que no són bons, però que està molt content de les ganes que posa i de com treballa als entrenaments per millorar-ho.

La millor de les sorts per al nostre equip aquest pròxim dissabte davant el Liberbank Oviedo Baloncesto.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut