CAT |

Prèvia J21. “El CB Prat té jugadors molt joves i amb molt talent”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Demà dissabte, 19 de febrer viatgem al Prat per a disputar el quart partit de la segona volta de la LEB Or. L’equip arribar amb bones sensacions després de la victòria a la pista del Palència amb remuntada inclosa.

Gerard Encuentra, que pot comptar amb tots els jugadors, ha parlat aquest matí davant els mitjans de comunicació sobre com arriba l’equip i sobre el rival, el CB Prat. “Aquí tothom suma i té clar què pot aportar”, diu l’entrenador sobre el seu equip. Encuentra sempre ha destacat que l’ICG Força Lleida és un equip on ningú predomina per sobre de ningú i que tothom és una peça clau. L’entrenador ho exemplifica amb el partit a Palència, on la plantilla era curta i es va tirar el partit endavant entre tots.

D’altra banda, el tècnic lleidatà avisa que el CB Prat és un equip complicat perquè està ple de jugadors joves i amb molt talent, jugadors de l’estil de La Penya. Un equip on tothom és important i a més a més tothom sap fer de tot. Gerard també ha avisat de la pressió que es viu al Joan Busquets, un pavelló petit i on l’afició apreta. Així i tot confia en veure aficionats lleidatans a la grada en un viatge que és còmode i proper.

Se li ha preguntat també per la comunió equip – afició. “És un orgull. Ens sentim recolzats i ens genera molta il·lusió”, confessa Encuentra, qui també demana que l’afició estigui al costat de l’equip si en algun moment les coses es torcen.

Ja disponible la roda de premsa prèvia del partit.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut