CAT |

Prèvia J20 | ICG Força Lleida vs Tau Castelló

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí de dijous, Gustavo Aranzana ha comparegut en roda de premsa per a la prèvia del partit que es disputarà aquest divendres 31 de gener en el Barris Nord en la qual serà la 20a Jornada de la Lliga Leb Or contra el TAU Castelló.

En ella ha comentat l’estat anímic de l’equip, que es troba reforçat després de la lluita del dissabte passat contra el Afinión CB Almansa i amb ganes de disputar una altra final en el Barris Nord contra el TAU Castelló.

Sobre l’estat físic dels jugadors, ha destacat la possible baixa de Miquel Feliu per problemes en el soleo però fins que no se li facin revisions no està del tot descartat. I d’Adrián Chapela per un esquinç realitzat a principis de setmana en l’entrenament. A part de la baixa encara de Marc Martí pel trencament del 2n metatarsià.

Sobre l’equip rival, ha elogiat l’equip guanyador que té i empatizado en què la classificació no li fa justícia al com juguen: “Tenen automatismes d’anys anteriors, jugadors que coneixen a l’entrenador i saben jugar, molt bona línia exterior i molt faibles, excel·lent director d’equip que genera pelibro i corre molt bé, és un equip tremendament difícil, és un equip que anota amb facilitat.”

Sobre l’última incorporació, Eddy Polanco, li ha impressionat la seva creativitat i la seva manera d’atacar al rival, però ha remarcat que cal treballar més en la seva part defensiva: “cada dia està més ficat en el grup, té alguns errors tàctics, però això es corregeix”

El partit es disputarà aquest divendres dia 31 de gener a les 21:00h en el Barris Nord

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut