CAT |

Prèvia J18. “Estudiantes és el favorit a tot, però no és invencible”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Comença la 2a volta a l’Espai Fruita Barris Nord. Tot i tenir 4 partits ajornats de la primera volta (que es poden disputar fins el 10 de març com a molt tard), l’equip comença aquest segon tram de la LEB Or rebent el Movistar Estudiantes amb novetats.

Juani Marcos ja pot debutar amb l’equip després d’haver-se resolt els tràmits burocràtics. I també torna Mark Hughes en la convocatòria. Amb aquests dos efectius, Gerard Encuentra afronta el partit de demà amb ganes de seguir la bona dinàmica. De fet, Juani Marcos porta entrenant amb l’equip des de principi i, com diu l’entrenador amb tota la confiança, “ell ja sap què ha de fer”.

Arriba el Movistar Estudiantes a l’Espai Fruita Barris Nord. “És el favorit a tot, però no és invencible”, afirma Encuentra, qui recorda que ha perdut dos partits. El que sí que destaca és la qualitat individual dels jugadors i que “en un moment determinat, qualsevol jugador et pot dinamitar el partit”. La clau passa per la defensa, estar bé al rebot i aguantar la concentració els 40 minuts de l’encontre.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut