CAT |

Prèvia J17 |Club Ourense Baloncesto vs ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí de dimecres dia 8, Gustavo Aranzana ha comparegut davant els mitjans en roda de premsa per a la prèvia del partit de la 17a Jornada de la lliga Leb Or contra el Club Orense Bàsquet que es disputarà aquest divendres dia 10 en el pavelló Pazo Dos Deportes.

En ella ha confirmat la millora de l’equip i la seva ràpida evolució en aquestes primeres 4 setmanes, destacant sobretot en el rendiment defensiu, però destacant que l’equip encara li falta treball per a realitzar sobretot en la circulació de la pilota.

Sobre el propòsit per a la resta de la lliga, ha comentat que l’equip està mentalitzat per a lluitar partit a partit com si fos una final, sabent que està en una situació complicada cara a la taula classificatòria però que encara falten 18 jornades. “Hi ha equips que han descendit amb 6 victòries, uns altres amb 8…i uns altres amb 12, així que cal anar pas a pas”

Sobre l’estat de l’els jugadors, ha destacat la recuperació de Marc Martí encara que amb molèsties, viatjarà amb l’equip.

Sobre el viatge en bus remarca que es viatja a primera hora de demà dijous per a poder descansar del llarg viatge i estar frescos per al divendres.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut