CAT |

Prèvia J16. “Palma és un equip ràpid, amb punts en els primers segons i anàrquic”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida visita demà la pista del Palma per a jugar un dels partits pendents que té de la primera volta de la lliga LEB Or. L’encontre, corresponent a la jornada 16, es va veure ajornat en dues ocasions per motius covid-19.

Diuen que “a la tercera va la vençuda”, així doncs l’equip posa rumb a Mallorca amb la permanència virtual assolida, però amb un altre objectiu real: la classificació per a la Copa Princesa LEB. El partit de demà davant el Palma i el de dimecres vinent a l’Espai Fruita amb el Melilla són els dos partits que decidiran si l’ICG Força Lleida és un dels dos equips que disputarà la Copa. La classificació implica guanyar els dos encontres.

Aquest migdia, Gerard Encuentra ha atès els mitjans de comunicació per parlar de l’enfrontament de demà a terres mallorquines. L’entrenador defineix el rival com un “equip reforçat, juguen molt ràpid que intenta anotar en els primers segons de possessió, amb jugadors amb molt talent d’u contra u i amb un joc anàrquic”. Els equips arriben en situacions molt diferents. Mentre que els lleidatans tenen la permanència virtual assolida, Palma arriba cuer. L’entrenador avisa que serà un partit difícil. “Per a ells és un partit de vida o mort. Han de guanyar sí o sí. S’han reforçat i venen de guanyar a Coruña”, avisa Encuentra, qui per ell, els gallecs són el millor equip quant a jugadors.

L’ICG Força Lleida amb tots els jugadors disponibles menys David Cuéllar que és dubte en patir la setmana passada un petit esquinç de turmell. El jugador no ha entrenat avui, però s’està treballant perquè demà pugui viatjar

El partit de demà a Mallorca és el primer dels set partits que l’equip ha de jugar aquest mes de març. Gerard Encuentra avisa que a la plantilla la veu bé, però que qui més feina tenen i ho pateixen són el preparador físic Adrian Fuentes i el fisioterapeuta Marc Ferraz, que estan treballant perquè tots els jugadors arribin als partits en les millors condicions. Per la banda més tàctica, entrenador i assistents treballen a contrarellotge i sense marge per arribar amb els deures fets d’scouting i visionar partits.

“No parlem de la Copa. Si guanyem demà deixaré parlar d’ella i ens ho jugarem el dia de Melilla”, confia l’entrenador. A més, Gerard Encuentra parafraseja les paraules d’Albert Aliaga, president del club, al dir que és important sumar més empreses i fer una crida a l’afició “Necessitem a tothom que vingui a animar i sumar”. Considera que els jugadors s’ho mereixen i que els agradaria veure el pavelló com es va veure el dia d’Estudiantes amb més de 4000 persones animant.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut