CAT |

Prèvia J16. “El partit davant Juaristi és un repte per a nosaltres”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Encara amb el bon sabor de boca per la victòria diumenge davant el Burgos, l’ICG Força Lleida posa el focus en un desplaçament complicat per diversos motius. D’entrada, per ser un partit trampa davant el cuer, el Juaristi, un equip que competeix en tots els encontres, i també, pel fet de jugar a domicili i en una pista sempre complicada.

Gerard Encuentra no dubta a afirmar que “Juaristi a la seva pista competeix molt millor, són ràpids”. A més, l’entrenador destaca que “l’estil de joc és molt diferent, els pivots van al triple i els quatres al rebot. Són diferents de la resta d’equips”. Juristi, cuer a la classificació amb un balanç de dues victòries i tretze derrotes, ha mantingut cinc jugadors de la temporada anterior. “Els nous tenen un procés d’adaptació i els està costant. Han tingut baixes i competeixen, però no acaben de rematar els partits”, diu l’entrenador lleidatà. Malgrat els números i les sensacions, Encuentra recorda que Juaristi a casa seva va posar les coses complicades a equips grans com Palència.

L’ICG Força Lleida buscarà en aquest nou desplaçament un repte: retrobar-se amb la victòria a domicili i continuar mirant al primer classificat.

Ja pots veure la prèvia completa.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut