CAT |

Prèvia J15. “Serà un partidàs entre dos equips que han sorprès al principi de la competició”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gerard Encuentra atén els mitjans de comunicació abans del partit que l’equip juga aquest diumenge, 13 de febrer a les 12:30 h a l’Espai Fruita Barris Nord. Un partit que estava previst pel 9 de gener, però que la covid-19 va obligar a ajornar.

Davant la coincidència en dia i hora amb altres partits de l’esport lleidatà, el coach ha respost a les preguntes amb claredat. “Entenem que coincideixen molts partits, però si algú s’està pensant on anar, que no dubti i que vingui. I a veure si li podem retornar amb molt esforç, i si pot ser amb una victòria, millor. Com més siguem, nosaltres ho notem molt. El públic pressiona molt i ens ajuda”. L’entrenador s’ha mostrat comprensiu amb la situació. “Entenc que fastigueja pels lleidatans que seguim l’esport local i que han d’escollir. Són coses que no depenen de nosaltres, però espero que guanyem tots”

En relació amb el partit, l’entrenador lleidatà descarta qualsevol alarma en portar dos partits consecutius perduts. “Cert que la derrota de la setmana passada davant Juaristi va fer mal perquè va ser davant la nostra gent i no vam donar la nostra millor versió”. Encuentra recorda que estem en una lliga molt igualada, on les dinàmiques són canviants, però es mostra satisfet amb el treball de l’equip. “L’altre dia no vam estar bé, però l’equip ha de recuperar l’essència com els partits davant l’Estudiantes i Girona”, afegeix.

Sobre l’Oviedo, el coach afirma que “porten una mala dinàmica, però si està a dalt és perquè fa les coses molt bé. És dels millors equips quant a competició. Tenen molt clar a què juguen”. A més, remarca que no hi ha un jugador a qui seguir, sinó que tots destaquen i tot suma i això és el que els fa molt perillosos.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut