CAT |

Prèvia J15. “Burgos és un dels cocos amb experiència a LEB Or i ACB”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’Espai Fruita Barris Nord es prepara per a rebre demà diumenge el Burgos, un dels equips descendits de l’ACB i que, malgrat no haver començat la competició de la millor manera, arribaran a Lleida amb ganes i necessitat de victòria.

Jordi Ribas, l’entrenador assistent de l’ICG Força Lleida, atenia els mitjans de comunicació en lloc del coach Gerard Encuentra, que estava indisposat. Ribas avisa que “Burgos és un els cocos, amb experiència LEB i ACB” i que malgrat no han començat de la millor manera, el canvi d’entrenador segur que els dona la dinàmica i xispa que necessiten.

Analitzant el rival, Ribas creu que malgrat que hagin canviat de tècnic, “els jugadors són els mateixos, hi haurà alguna pinzellada pròpia d’entrenador, però nosaltres a fer la nostra feina”. A més, avisa que “Burgos té punts des de la línia de tres, forts en l’u contra u, bloqueig directe i ganes de victòria”.

Interès creat davant l’arribada d’Amadou Sidibé, un jugador que Ribas coneix del seu pas per Melilla. “Com a persona és encantador i bon company, treballa dur i és un jugador amb les característiques que necessitàvem, defensa a petits i grans, sota cistella, té continuació en el bloqueig directe”.


Sidibé té tota la documentació preparada per a poder debutar diumenge.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut