CAT |

Prèvia J13. “Palència aspira a quedar entre els quatre primers”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Nou partit de l’ICG Força Lleida i nou partit que es recupera dels ajornats de la primera volta. L’equip viatja a Palència per jugar demà davant l’equip castellà en el partit corresponent a la jornada 13, un encontre que s’hauria d’haver jugat el 21 de desembre, però que la covid-19 va obligar a ajornar.

Juani Marcos és l’únic jugador que no estarà disponible per al partit, ja que en ser un partit ajornat, el base argentí no disposava en aquell moment dels documents necessaris per a poder jugar.

“Palència és un equip on el seu objectiu és quedar entre les quatre primeres posicions”, manifesta Encuentra. “Nosaltres hem de fer com a cada partit, intentar ser molt competitius, recuperar el nostre nivell defensiu i intentar plantejar-los un partit complicat”.

Davant les preguntes sobre la victòria contra Oviedo, l’entrenador de l’ICG Força Lleida fa menció de la trobada amb la victòria. “Potser una extra de pressió sí que ens havíem posat, ens faltava passar-nos-ho bé jugant a bàsquet”, afirma. Així i tot, recorda que cal tocar de peus a terra.

El tècnic també fa un repàs a un mes de febrer que ha passat d’haver-hi pocs partits (recordem que la setmana vinent són les finestres FIBA i no hi ha competició) a haver-hi una saturació d’enfrontaments (gairebé dos per setmana). “El mes de febrer costa una mica”, confessa el coach lleidatà, no només físicament i càrregues, sinó de rutines i mental. Així i tot, assegura que cal adaptar-se i que un cop passa el mes de febrer la percepció general canvia perquè ja jugues per objectius.

Escolta la prèvia del partit

Prèvia

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut