CAT |

Prèvia J11. “Juguen de memòria entre ells”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Encara amb el mal sabor de boca després de la derrota d’aquest dimecres a Castelló, l’ICG Força Lleida encara aquest diumenge un nou test a l’Espai Fruita Barris Nord. Rep el Cantàbria, equip recentment ascendit de la LEB Plata i amb una bona actuació a la LEB Or. Els càntabres ocupen la 8a posició i estan a una victòria de l’equip lleidatà.

Gerard Encuentra assegura en roda de premsa que cal canviar el xip. “Estem tocats, ens dol la derrota de dimecres, però diumenge tenim una nova batalla”, diu l’entrenador lleidatà, qui a més destaca que el rival “ha renovat part del bloc de la temporada passada i juguen de memòria entre ells”. Vells coneguts tornaran a l’Espai Fruita Barris Nord, aquest cop com a rivals: Agustí Sans, Fernando Sierra i Mirza Bulic.

El tècnic lleidatà confesa que no li sorprèn on estan a la classificació “perquè estan jugant molt bé, juguen en equip”. D’altra banda, diu que a casa ens hem de fer forts, “tenim la nostra gent i hem de recuperar la nostra millor versió durant els 40 minuts”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut