CAT |

Prèvia J10. “Coruña té una de les millors plantilles de la lliga”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Davant la visita del Leyma Coruña el diumenge a les 12:30 h a l’Espai Fruita Barris Nord, Gerard Encuentra i Albert Lafuente han atès els mitjans de comunicació per parlar del partit i de quin rival espera.
“Els gallecs tenen una de les dues millors plantilles de la lliga”, afirma Encuentra. Tot i això, el coach ressalta que a l’ICG Força Lleida “tenim un gran equip”, fent valdre el nivell grupal que creen tots i cada un dels jugadors. Encuentra ha afirmat que el partit serà xulo i que espera l’impuls de l’afició per treure una victòria a casa.

Per la seva banda, Albert Lafuente afirma que Leyma Coruña és un rival fort, amb jugadors de molta experiència a la lliga, però que l’equip té les seves eines. “És un plus jugar a casa, la motivació de fer-ho davant dels nostres que ens faran tirar el partit endavant”, ha manifestat.

Encuentra ha tingut paraules d’agraïment cap a Massine Fall, jugador amb qui recentment s’ha firmat la rescissió del contracte; i per Juani Marcos, que és a Itàlia per temes burocràtics amb el seu passaport.

Podeu veure la roda de premsa prèvia del entrenador i del jugador a continuació.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut