CAT |

PRÈVIA J.34. ICG Força Lleida-Real Betis Energia Plus

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el Real Betis Energia Plus.

Serna ha dit que han centrat l’atenció en entrenar amb la major intensitat possible. Volen que demà sigui un exemple de la seva lluita durant tota la temporada. L’afició es mereix acabar la temporada amb un gran espectacle. “Tenim davant un equip d’ACB i volem lluitar el matx fins al final. La intensitat és la clau del partit. Sense intensitat ens superaran fàcilment”, ha explicat l’entrenador de l’ICG Força Lleida.

Quan als jugadors, Jorge els agrairà aquesta tarda el compromís i l’esforç a tots. “L’any ha estat correcte en línies generals, però el club té marge de millora”, ha dit el tècnic. La temporada se li ha fet curta a l’entrenador, que assegura que li ha faltat temps per treure el màxim profit a jugadors com Steel, Djukanovic o Shaquille Cleare.

Per últim, Serna ha tornat a parlar del partit de demà: “Si no donem el nostre 100%, el Real Betis Energia Plus ens passarà per davant. Tot i recuperar la nostra màxima versió, serà molt complicat superar-los”, ha conclòs.

Ja podeu veure la prèvia al nostre canal de YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut