CAT |

PRÈVIA J.32. ICG Força Lleida-Leyma Coruña

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta dijous davant el Leyma Coruña.

El tècnic ha explicat que l’equip està sent recompensat per l’esforç i el treball que es fa durant la setmana. “Arribem en un bon moment i portem tota la setmana pensant en com parar a Coruña i les seves amenaces. Monagan és la principal preocupació”, ha dit Jorge. En referència a Shaq i Djukan, Serna ha dit que han estat dos jugadors que ens anaven a ajudar a aconseguir la permanència i, finalment, ens han ajudat a somiar amb el play-off. L’equip va canviar la mentalitat i ells ens van ajudar a aquest canvi.

Quant al play-off, l’equip segueix pensant partit a partit. “L’objectiu ara és Coruña, no hem de pensar en res més”. A més l’equip no depèn d’ell mateix, sinó que s’han de donar un seguit de resultats per a què es situi entre els 9 primers de la categoria. “A principi de temporada em trencava el cap pensant com podríem aconseguir 13 o 14 victòries per aconseguir la permanència. Ara mateix tenim un balanç de més del 50% de victòries i, a falta de tres partits, seguim vius en la lluita pel play-off. Tot i la mala dinàmica durant el nucli central de la temporada, valoro positivament la campanya que estem fent i l’esforç dels meus jugadors”, ha explicat l’entrenador de l’entitat lleidatana.

Serna ha valorat el partit de demà com un matx molt complicat. “Coruña és un equip que va ser dissenyat per arribar a play-off. No ens hem de confiar per trobar-nos per sobre seu a la taula. Tenen un gran talent i nosaltres, amb el nostre esforç, hem de saber aturar-los”, concloïa el tècnic, que espera aconseguir demà la 17a victòria de la temporada, la 4a consecutiva.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut