CAT |

PRÈVIA J.29. ICG Força Lleida-TAU Castelló

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el TAU Castelló.

És el primer cop que tot l’equip s’exercita des de fa unes setmanes. Fins i tot Shaq, que no va poder jugar a Oviedo. “És una gran notícia després de la jornada entre setmana i les lesions, que no ens han permés exercitar a tots els jugadors alhora. Estem recuperant sensacions” ha dit el tècnic.

Serna ha explicat que Castelló és un equip complicat de defensar. Tenen un joc interior molt polivalent, juguen d’esquena, llencen de lluny i, a més, tenen molta pòlvora en el joc exterior. “Brano és una gran font d’anotació que haurem de controlar, juntament amb la resta de jugadors exteriors”, deia Jorge. El TAU Castelló ve d’una bona dinàmica, tenen molts punts i els agrada córrer. “La clau serà defensar bé el seu joc interiors, tenen jugadors que poden fer molt mal a Shaq i Ablaye” ha valorat l’entrenador.

Serna té clar que s’ha de centrar en aquest darrer tram per intentar entrar a la zona de play-off. “El club està treballant per la preparació de la següent temporada: es reflexiona sobre les coses que hem fet bé i que cal millorar. Des dels despatxos s’està treballant, però jo només penso en el dia a dia i els 6 partits que queden”, sentenciava el tècnic del club lleidatà.

Ja podeu veure la prèvia al nostre You Tube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut