CAT |

PRÈVIA J.26. ZTE Real Canoe – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el ZTE Real Canoe.

El tècnic ha fet una petita valoració de l’estat de l’equip i dels jugadors que viatjaran a Madrid. “Comptem amb 9 jugadors”, deia Serna. L’equip no compatarà amb les baixes conegudes de Sierra i Fall i són dubte el serbi Djuran i l’ala-pivot Eric Stutz.

Quant als nous jugadors, Serna ha dit que Shaq ha seguit en la línia de la setmana passada. S’ha adaptat molt bé al bàsquet europeu i això és una brillant notícia. Per contra, el cas de Djukan és més complex. “La seva adaptació és més complicada que la de Shaq. L’aspecte tècnic és difícil d’assimilar i per un director de joc és necessari conèixer els companys i els sistemes de l’equip”, explicava l’entrenador de l’ICG Força Lleida.

Per tots dos equips, el partit és presenta com una final. Serna ha comentat que el rival donarà moltíssima importància a l’encontre. En aquest darrer tram de la temporada l’exigència és molt alta i per ells és molt important aconseguir una victòria després d’una ratxa negativa de resultats com la que han tingut. “Per nosaltres guanyar a Canoe seria donar un cop molt fort sobre la taula i ens ajudaria a ficar diferència amb un rival directe. L’objectiu de l’equip és treure el màxim profit d’aquest mal moment del contrincant i aconseguir la tretzena victòria”, concloia Jorge.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:


Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut