CAT |

PRÈVIA J.25. ICG Força Lleida – Coviran Granada

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el Coviran Granada.

El tècnic de l’ICG Força Lleida es mostra molt satisfet per l’esforç del seu equip. Diu que és complicat sortir reforçat d’una derrota com la de Melilla de divendres passat, però l’arribada de nous jugadors donaran l’impuls necessari a l’equip per millorar la situació de les darreres dues setmanes.

“El partit de Granada arriba massa aviat. Ara mateix estem ajudant a Djukan i Shaq a compenetrar-se amb la resta de jugadors i explicant-los-hi com és el nostre funcionament defensiu i ofensiu”, explica Serna. Tot i aquest període d’adaptació “l’equip es troba en un moment de creixement, no és el mateix entrenar amb un jugador que intimida i aporta en el joc interior que entrenar sense un jugador gran per lesió”, fent referència als problemes físics de Fall.

Jorge insisteix en el treball continu dels seus jugadors i la dificultat que tindrà el següent partit. “El Granada és un molt bon equip”, afirma Serna, remarcant la profunditat de banqueta i la bona organització tàctica dels andalusos.

Pots escoltar la prèvia completa al nostre youtube:

MIN 1:35

2:20… PLANTILLES MOLT ÀMPLIES

2:52 NUCLI SÒLID DE L’EQUIP

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut