CAT |

PRÈVIA J.24. Club Melilla Baloncesto – ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta divendres davant el Melilla Baloncesto a domicili.

El tècnic de l’equip negre aposta per “lluitar fins al final amb la màxima ambició possible. Haurem de seguir reinventant-nos com hem fet en les darreres setmanes, optimitzant els recursos que tenim”. També ha remarcat que Melilla compta amb una plantilla molt àmplia i, ara mateix, estan en un bon estat de forma.

Els lleidatans esperen que la nova incorporació, en Shaquille Cleare, pugui participar a l’encontre a Melilla per acompanyar a l’equip i donar alternatives i descans a l’Ablaye Mbaye. “Pot realitzar l’entrenament de dijous a la tarda i divendres al matí, però hem de realitzar prèviament tots els tràmits”, ha dit Serna.

L’entrenador valora molt positivament l’aportació dels jugadors vinculats en un moment tan complicat com el que viu l’equip. “Són un reforç que, si treballen com han fet fins ara, són de gran ajuda, especialment a nivell defensiu”.

Pots veure la prèvia completa al nostre youtube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut