CAT |

Prèvia J.23. ICG Força Lleida – Rio Ourense Termal

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’ICG Força Lleida Jorge Serna, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació a la sala de premsa Marc Retamero del Barris Nord  per parlar del partit que enfrontarà a l’equip amb el Rio Ourense Termal divendres, 22 de febrer en la jornada 23 de la LEB Or.

El tècnic ha parlat de la situació de l’equip on Josh Steel no estarà disponible perquè està amb la seva selecció (finestres FIBA). Serna ha destacat la importància que tindrà la gestió de minuts del seus jugadors, les faltes i les combinacions a una posició de 5 on es té el dubte de Fall. “Massine és dubte i això repercuteix a l’esforç i el cansament d’Ablaye i Stutz”, deia el míster. Serna ha remarcat que la resta de posicions estan perfectament cobertes, ja que pot fer rotacions entre jugadors i pot comptar amb els vinculats Lafuente, Vinós, Bergadà i Oliva. A més, ha mencionat que Feliu i Djuran poden jugar junts durant uns minutrs, així com Chapela i Lafuente poden tenir minuts plegats.

El Rio Ourense Termal també té la baixa de Pepo Vidal, base titular de l’equip gallec, qui també està concentrat amb la selecció. Malgrat aquesta baixa, Jorge Serna afirma que “tenen jugadors de sobres per reemplaçar la baixa de Pepo, però hem de ser capaços d’aprofitar aquesta baixa tan important per a ells”, afirmava Jorge. L’entrenador de l’ICG Força Lleida ha deixat clar que “Ourense és un equip de play-off” i que, malgrat no tenir una plantilla llarga, tenen jugadores molt consolidats i equilibrats i un bon joc interior i exterior.

“L’equip necessita molta ajuda de qualsevol tipus. Divendres necessitem als aficionats perquè la comunió entre públic i equip és fonamental per seguir endavant en aquest moment”. Així ha fet una crida a l’afició Jorge Serna qui destaca que l’equip necessita el soroll del Barris Nord, una afició que no ha deixat mai d’animar a l’equip en tota la temporada.

Pots veure la prèvia completa al nostre youtube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut