CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 33 | Actel Força Lleida – Chocolates Trapa Palencia

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia de l’enfrontament entre els lleidatans i el Chocolates Trapa Palencia. El partit, que tindrà lloc el divendres 20 d’abril a les 21h al Pavelló Barris Nord, correspon a la jornada 33 de la Lliga LEB Or.

“Està clar que aquest és un partit clau. És el gran partit d’aquesta temporada”, això  ha manifestat Jorge Serna sobre la importància de l’enfrontament d’aquest divendres. L’entrenador de l’Actel Força Lleida assegura que la línea de l’equip està en creixement i espera que “aquest divendres puguem aprofitar-ho intentant jugar el millor bàsquet possible”.

També ha parlat de la importància de l’ambient al Barris, dient que els pot ajudar molt, que com més gent hi hagi més els podrà beneficiar: “és un escenari ideal per el que ens estem jugant, però hem de saber gestionar-ho també”. Serna anima a que els aficionats els donin tota l’energia que tinguin, perquè l’equip la necessita.

Respecte al rival, Serna destaca que “juguem contra un rival excel·lent, tant per noms, com per l’entrenador com per la dinàmica en aquesta segona fase de la temporada. El míster també ha dit que “és un molt bon equip, amb jugadors molt talentosos”, i que la clau serà posar una marxa més per fer un partit d’extrema dificultat per a ells.

Sobre l’estat físic de l’equip, tots estan plenament sans i disponibles per a l’entrenador.

Podeu consultar la prèvia sencera aquí:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut