CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 27 | Carramimbre CBC Valladolid – Actel Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia del partit entre el Carramimbre CBC Valladolid i l’Actel Força Lleida, que es juga el divendres 16 de març a les 21h al poliesportiu Pisuerga. L’enfrontament correspon a la jornada 27 de la Lliga LEB Or.

“Vull pensar que arribem bé, que l’equip està cada cop millor i que anem en bona línia”, ha manifestat Borja Comenge sobre l’estat de l’equip pel partit de demà i pel tram final de la temporada. També ha comentat que ara l’equip està en un moment en què només han de pensar a fer un bon dia a dia i intentar millorar per aconseguir les victòries.

Respecte a l’estat físic dels jugadors, per al partit de divendres només són dubte l’Ablaye Mbaye, qui porta 2 partits sense jugar i aquesta setmana ja ha entrenat amb normalitat, i el Julen Olaizola, que pateix un problema de lumbàlgia. Els dos jugadors viatjaran amb l’equip, però la seva participació encara està a l’aire, tot i que Comenge espera que puguin participar. La resta de l’equip està disponible i en plenes condicions per jugar contra el Valladolid.

El míster també ha parlat del rival, del qui comenta que “és un equip que es troba en una situació molt similar a la nostra”, però assegura que tenen una plantilla molt complerta, i que la clau per aconseguir guanyar-los serà la d’intentar no permetre entrar als seus jugadors exteriors en ratxa i igualar el nivell físic al rebot per compensar la seva gran força interior.

Podeu consultar aquí la prèvia del partit sencera:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut