L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia del partit entre el Carramimbre CBC Valladolid i l’Actel Força Lleida, que es juga el divendres 16 de març a les 21h al poliesportiu Pisuerga. L’enfrontament correspon a la jornada 27 de la Lliga LEB Or.

“Vull pensar que arribem bé, que l’equip està cada cop millor i que anem en bona línia”, ha manifestat Borja Comenge sobre l’estat de l’equip pel partit de demà i pel tram final de la temporada. També ha comentat que ara l’equip està en un moment en què només han de pensar a fer un bon dia a dia i intentar millorar per aconseguir les victòries.

Respecte a l’estat físic dels jugadors, per al partit de divendres només són dubte l’Ablaye Mbaye, qui porta 2 partits sense jugar i aquesta setmana ja ha entrenat amb normalitat, i el Julen Olaizola, que pateix un problema de lumbàlgia. Els dos jugadors viatjaran amb l’equip, però la seva participació encara està a l’aire, tot i que Comenge espera que puguin participar. La resta de l’equip està disponible i en plenes condicions per jugar contra el Valladolid.

El míster també ha parlat del rival, del qui comenta que “és un equip que es troba en una situació molt similar a la nostra”, però assegura que tenen una plantilla molt complerta, i que la clau per aconseguir guanyar-los serà la d’intentar no permetre entrar als seus jugadors exteriors en ratxa i igualar el nivell físic al rebot per compensar la seva gran força interior.

Podeu consultar aquí la prèvia del partit sencera: