CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 24 | Actel Força Lleida – Leyma Corunya

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia del partit que els lleidatans disputaran contra el Leyma Corunya al Barris Nord. L’enfrontament, que tindrà lloc el divendres 23 de febrer a les 21h, correspon a la jornada 24 de la Lliga LEB Or.

“Aquesta setmana ha sigut notablement millor que les darreres, sobretot en quant a que el Julen ens ha donat qualitat als entrenaments”, ha destacat Comenge. També ha dit que durant aquesta setmana, que ha sigut més curta pel fet d’haver jugat el diumenge, el nivell d’entrenaments que han pogut fer ha estat més complet que les darreres.

Respecte a l’estat de l’equip, el míster ha manifestat que tots estan disponibles pel partit del divendres excepte Kregor, que està concentrat amb la seva selecció per les finestres FIBA. Sobre l’estat físic d’Ablaye i Karena, Comenge ha assegurat que tot i arrastrar encara els problemes físics, els dos jugadors estan implicats amb l’equip i a disposició de l’entrenador.

Comenge també ha parlat del rival, destacant que el Leyma Corunya és un equip que té molt potencial i moltes fortaleses: “Tenen la posició de base ben cobert, un joc interior que fa molt de respecte. En general, és un equip amb molt talent, físicament també i haurem d’estar molt bé al darrere i al rebot per poder competir”.

Podeu consultar aquí mateix la roda de premsa sencera:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut