CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 23| Sammic Hosteleria – Actel Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per fer la prèvia del partit que els lleidatans disputaran contra el Sammic Hosteleria. L’enfrontament, que tindrà lloc el diumenge 18 de febrer a les 18h al Pavelló Municipal d’Azpeitia, correspon a la jornada 23 de la Lliga LEB Or.

“El de diumenge és un d’aquells partits que et poden donar molt. Una victòria ens deixa el descens molt lluny, i això ens permet treballar sense la por de tenir-ho a prop”, ha manifestat Borja Comenge, qui també ha dit que la situació en la qual es troba ara mateix l’equip els hi dóna un cert punt de tranquil·litat, però sense arribar a despistar-se ni confiar-se. L’entrenador de l’Actel Força Lleida també ha comentat que “a aquestes altures de la temporada és molt difícil poder fer pronòstics, però puc assegurar que serà un partit difícil i que haurem de fer un gran esforç tal com vam fer l’últim partit contra el Clavijo”.

Sobre el rival, Comenge ha destacat que el Sammic Hosteleria és un equip que tot i sumar poques victòries els últims mesos, porten dos partits consecutius competint al màxim i això els obligarà a anar molt amb compte. També ha explicat que “tenen jugadors que són capaços de sumar molt amb pocs minuts, bons tirados, i jugadors de ratxes que tenen molt perill”.

Sobre la nova incorporació de l’equip, Julen Olaizola, s’espera que pugui participar al partit de diumenge i que pugui fer una bona aportació tot i haver arribat aquesta mateixa setmana.

Podeu consultar aquí mateix la roda de premsa sencera:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut