CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 22| Actel Força Lleida – C.B. Clavijo

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a fer la prèvia del partit que es disputa aquest divendres contra el C.B. Clavijo. L’enfrontament, que tindrà lloc el divendres 9 de febrer a les 21h al Barris Nord de Lleida, correspon a la jornada 22 de la Lliga LEB Or.

“Si guanyem demà tindrem més possibilitats d’estar tranquils, i d’intentar il·lusionar-nos per alguna cosa més que no sigui la permanència”, ha manifestat Comenge, qui tot i les molèsties d’alguns jugadors, assegura que l’equip està preparat per afrontar el partit. “M’agradaria que el Mike i l’Ablaye estiguessin d’una altra manera, però penso que els altres estan molt bé. Tots estem mentalment frescos i amb molt desig de jugar a casa. Crec que l’equip està molt preparat per guanyar”.

Sobre el rival, l’entrenador deForça Lleida ha destacat que “el Clavijo és un equip atípic en quant a que té molt bagatge tècnic. Ells fan defensa individual, fan defensa Match-up… fan moltes coses. I després, en quant a ús de jugadors, tenen també molts registres”. Però Comenge assegura que l’equip s’ha estat preparant durant la setmana de descans per a totes aquestes circumstàncies. 

Podeu consultar aquí mateix la roda de premsa sencera:

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut