CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 19| Iberostar Palma- Actel Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a parlar sobre l’equip i també sobre rival de demà, l’Iberostar Palma. El partit es disputa demà a les 20h al Poliesportiu de Son Moix i correspon a la jornada 19 de la lliga LEB Or.

L’entrenador ha destacat que una de les claus per aconseguir la victòria davant dels balears serà la bona defensa dels seus jugadors amb més bon percentatge des de la línia de tres punts. I ha afegit que preveu un partit “difícil i força similar al que es va disputar en la primera volta al Barris Nord” tot i el canvi d’entrenador a la banqueta dels locals.

Pel que fa a les condicions de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge pot comptar amb tots els jugadors de la plantilla. Ja fa unes sessions que es treballa amb regularitat, entrenant al límit, sense necessitat de reservar jugadors i, tot plegat, els fa ser més regulars en els partits. Tot i això, ha dit que “s’ha d’estar preparats per haver de mentalitzar a l’equip per mirar cap a qualsevol lloc de la classificació” degut a la màxima igualtat que hi ha actualment a la classificació general.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut