CAT |

PRÈVIA DE LA JORNADA 18| Actel Força Lleida – FCB Lassa B

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Borja Comenge, entrenador de l’Actel Força Lleida ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per a parlar sobre l’equip i també sobre rival de demà, el FCB Lassa B. El partit es disputa demà, divendres 12 de gener a les 21h al Pavelló Barris Nord i correspon a la jornada 18 de la Lliga LEB Or; el primer partit de la segona volta.

“Demà tenim moltíssim a guanyar”, ha ressaltat Borja Comenge. “Quan vam anar a Barcelona vam anar-hi amb inferioritat de jugadors; teníem la baixa del Tim i ells van venir amb tot. Tot i així vam perdre de 7”, ha manifestat Comenge, afirmant que l’equip arriba en condicions més favorables que la primera jornada de lliga. L’entrenador ha destacat que el partit de demà davant el FCB Lassa B serà difícil i similar al que es va disputar diumenge davant l’ICL Manresa. “Hi haurà baralla física, domini del rebot, tenen molt tir  i serà complicat fer-los penetracions en el joc. Hem d’entrar a la guerra!”.

En quant a les condicions de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge pot comptar amb tots els jugadors. Ja fa unes sessions que es treballa amb regularitat, entrenant al límit, sense necessitat de reservar jugadors i, tot plegat, els fa ser més regulars en els partits. Malgrat les tres últimes derrotes, l’entrenador ha dit que l’equip arriba bé “però el bàsquet és com és: comences bé i acabes malament o comences malament i acabes encistellant-ho tot”.

Borja Comenge ha afegit que “l’altre dia hi va haver un ambient bonic. Tant de bo es pugui repetir”. Així doncs, demà es torna a viure un català derbi al Barris Nord.

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut