CAT |

Presentat el Trofeu Orum Ciutat de Lleida a la Paeria

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha presentat al Saló de Plens de la Paeria el Trofeu Orum Ciutat de Lleida, un encontre que enfrontarà a ICG Força Lleida i Barça a l’Espai Fruita Barris Nord el dijous, 7 de setembre a les 20:30 h.

L’alcalde de l’Ajuntament de Lleida Fèlix Larrosa ha iniciat la presentació posant en relleu l’estima que té la ciutadania pel Força Lleida i ha encoratjat al club a continuar creant aliances i compromisos pel bé de l’esport de casa. Per la seva banda, el president del Força Lleida Albert Aliaga destaca l’espectacle que es viurà a Lleida. “És una festa de l’esport i el bàsquet lleidatà i el dia que presentem el primer equip”. La Cap de Gestió i Atenció a l’usuari Rosa Fondevila posa en relleu la tasca del club, des de joves a adults i el treball psicològicament que es dona. Finalment, Jackson Quiñónez, regidor d’esports a la Paeria anima a tothom a assistir al partit “i donar la benvinguda al nou equip de l’ICG Força Lleida, a aquesta nova temporada i il·lusió que cada any dona l’equip”.

Les entrades estan a la venda a través del web del Força Lleida (AQUÍ) o a les oficines del club (de dilluns a dijous de 18 a 20 h). Recordem que els abonats/des tenen preu especial i poden agafar entrada a la seva localitat fins al 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre el seient queda alliberat.

Foto portada: Ajuntament de Lleida / Mario Gascón

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut