CAT |

Presentació Oficial Josh Steel

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de Josh Steel a la Sala de Premsa Marc Retamero del Barris Nord. A la presentació estaven presents Albert Aliaga, directiu del Força Lleida; Xavi Mendiburu, entrenador assistent del primer equip i el propi jugador.

Aliaga ha manifestat que Steel és un jugador que l’àrea esportiva el seguia des de l’estiu i, quan Fernando Sierra es va lesionar van veure que l’equip tenia una baixa important i tant la directiva com l’staff tècnic veien que calia cobrir-la amb un jugador. “Josh és un jugador físic que ens ajudarà al rebot”, ha destacat Mendiburu. L’enbtrenador assistent espera que Steel s’adapti ràpid a un sistema de joc diferent a l’anglès, d’on prové el jugador. Malgrat que el perfil de Sierra i Steel són diferents, Mendiburu ha definit Josh Steel com un jugador amb energia, rebot i defensa i “era el perfil que buscàvem i ens agradava” per a poder cobrir el jugador madrileny.

Per la seva banda, Josh Steel s’ha mostrat content amb la seva arribada al club i a la LEB Or. Tot i només portar un entrenament amb l’equip (aquest matí és el seu segon entrenament), ha tingut una bona impressió dels seus nous companys. “Puc ajudar en defensa, jugar fort, ajudar els companys…” ha afirmat Steel. Davant la pregunta sobre la seva adaptació a un sistema de joc diferent a l’anglès, el britànic ha confessat que li agrada el bàsquet estructurat (en referència a la lliga espanyola) i que per això creu que s’adaptarà ràpid.

 

Podeu veure la presentació completa a:

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut